Her på Miksapix Interactive bryr vi oss om ditt privatliv, og vi respekterer dine personlige rettigheter. Miksapix Interactive samler ikke inn eller lagrer dine data. (sist oppdatert 3. september 2015). Imidlertid kan tredjeparter (for eksempel Apple Inc. App Store og Google Inc. Google Play) samle inn og lagre informasjon om deg, og vi kan ha tilgang til den. Informasjonen som samles inn av tredjeparter vil ikke bli lagret av Miksapix Interactive. Informasjon du sender aktivt til oss med f.eks e-post, kan bli lagret ved f.eks brukerstøtte, tilbakemeldinger, o.l.

1. OM VÅR PERSONVERN OG SIKKERHETSPOLICY

 • 1.1 Våre produkter, inkludert alle våre dataprogrammer for din mobiltelefon, tablet, PC eller annen enhet som støttes ("Enhet") (hver en "Miksapix Interactive AS App"), styres og kontrolleres av Miksapix Interactive AS, Deanugeaidnu 2321, 9730 Karasjok , Norge, Org.nr.: 918755098 ("Miksapix Interactive AS", "vi", "oss" og "vår").
 • 1.2 Vennligst les Personvernerklæringen og Sikkerhetspolicyen nøye for å forstå våre synspunkter og praksis vedrørende dine personlige data.

2. INFORMASJON OM DEG MOTTATT GJENNOM ULIKE APP DISTRIBUSJONSKANALER

 • 2.1 Vi gjør Miksapix Interactive sine Apper tilgjengelig for nedlasting via en rekke kanaler ("App Kanal"), inkludert nettsider, app butikker, butikker og markeder (for eksempel Apple Inc. App Store og Google Inc. Google Play) som drives av tredjeparter ("App Kanal Operatør").
 • 2.2 Når du bruker Miksapix Interactive sine Apper lastet ned fra en App Kanal, og mens Miksapix Interactive sine Apper er installert på din enhet, kan App Kanal Operatør bruke cookies, unike enhetsidentifikator koder eller annen teknologi for å samle inn og behandle følgende informasjon om deg, og vi har mulighet til å få tilgang til dette.
 • 2.3 Vi har kontroll over en App Kanal Operatørs samling eller bruk av informasjon, og kan ikke endre hvilken informasjon som er gjort tilgjengelig for oss av en App Kanal Operatør i kraft av ditt eller vårt bruk av App Kanaler.
 • 2.4 Din personlige data er samlet inn fra følgende kilder:
  • 2.4.1 når du gir den til oss via e-post eller App Kanal Operatør.
  • 2.4.2 bruk av cookies, unike enhetsidentifikatorkoder eller annen teknologi av en App Kanal Operatør; det henvises i så fall til vilkårene og Personvern og Sikkerhetspolicy til App Kanal Operatøren i forhold til slik bruk.

3. BRUK AV INFORMASJON

 • 3.1 Vi bruker informasjon som du gir til oss på følgende måter:
  • 3.1.1 å forbedre Miksapix Interactive sine Apper og opprettholde høy kvalitet;
  • 3.1.2 å oppfylle våre juridiske forpliktelser;
  • 3.1.3 å levere og opprettholde en høy kvalitet av service;
 • 3.2 Unntatt som fastsatt i denne personvern og sikkerhetspolitikk, vil vi ikke selge, leie ut, dele, bytte eller gi bort noen av dine personlige opplysninger.

4. UTLEVERING AV DIN INFORMASJON TIL ANDRE MENNESKER

 • 4.1 Vi vil ikke avsløre personlig informasjon om deg til tredjepart (inkludert som gitt i disse retningslinjene og sikkerhetspolicy), med mindre loven krever det.

5. TIPS OG ADVARSLER

 • 5.1 Bruken din av App Kanal er på egen risiko.
 • 5.2 Fra tid til annen blir spillutgivere et mål for tredjeparter som handler ulovlig og maskert som legitime spill selskaper. Miksapix Interactive sine Apper vil aldri bli gjort tilgjengelig for nedlasting fra andre kilder enn App Kanal Operatører som er godkjent av oss. Hvis du er i tvil om ektheten av noen kilder til en Miksapix Interactive App, vennligst gi oss beskjed.
 • 5.3 Hvis du finner noe mistenkelig aktivitet knyttet til bruk av en App Kanal, så foreslår vi at du kontakter App Kanal Operatøren umiddelbart. Hvis du finner noe mistenkelig eller støter på mistenkelig aktivitet i forhold til din bruk av en Miksapix Interactive App, vennligst ta kontakt med oss umiddelbart på miksapix@gmail.com.

6. MINDREÅRIGE

 • 6.1 Vi har ikke bevisst samlet inn eller holder personopplysninger om barn under 18 år. Hvis vi oppdager at et barn under 18 år har gitt oss personlige opplysninger, vil vi iverksette tiltak for å fjerne den så snart som mulig. Hvis en forelder eller foresatt får kjennskap til at et barn (en person under 18 år) har gitt oss personopplysninger uten deres samtykke, kan du kontakte oss på miksapix@gmail.com.

7. SIKKERHET OG KONTROLL AV PERSONLIGE DATA

 • 7.1 Selv om vi stoler på at en App Kanal Operatør tar vare på dine data, og som vi bare har tilgang til ved å se på data som innehas av dem, vil vi ta alle rimelige steg for å sikre at dine data blir behandlet forsvarlig og i samsvar med vår personvern- og sikkerhetspolicy.
 • 7.2 Dessverre er overføring av informasjon via Internett ikke helt sikkert. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere for sikkerheten til dine data overført til Miksapix Interactive; enhver overføring er på eget risiko. Du erkjenner at vi ikke er ansvarlig for handlingene til en App Kanal Operatør, eller om noen snapper opp informasjon som sendes via Internett, og du fritar oss fra ansvar i forbindelse med alle krav som følger av eller er relatert til bruken av mottatt informasjon på en uautorisert måte.

8. TILGANG TIL INFORMASJON, VERIFISERING OG SLETTING AV PERSONLIG DATA

 • 8.1 Til enhver tid, kan du lage en skriftlig forespørsel om å få tilgang til alle personopplysninger som vi kan holde om deg. Vi vil gi denne informasjonen til deg og kan be om en liten administrativ kostnad.

9. ENDRINGER I VÅR PERSONVERN- OG SIKKERHETSPOLICY

 • 9.1 Eventuelle endringer vi gjør i våre retningslinjer og sikkerhetspolicy i fremtiden vil bli lagt ut på denne siden. Du bør besøke denne siden jevnlig for å gjennomgå eventuelle endringer i retningslinjene og sikkerhetspolicyen.

10. TILBAKEMELDINGER FRA BRUKERE OG KLAGE

 • 10.1 Vi tar gjerne imot spørsmål, kommentarer og henvendelser angående vår personvern- og sikkerhetspolicy. Disse bør rettes til miksapix@gmail.com eller per post til Miksapix Interactive, Deanugeaidnu 2321, 9730 Karasjok, Norge.